avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatia de proprietari ma pune sa platesc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatia de proprietari ma pune sa platesc cheltuieli de intretinere chiar daca mi-am montat o centrala termica pe gaz

ce lege obliga asociatia de proprietari sa nu imi mai incaseze bani pe intretinere daca eu am centrala termica?
Cel mai recent răspuns: Daniel4x4 , utilizator 21:33, 14 Februarie 2017
Pentru raspuns la obiect este necesar sa furnizati minimum de date relevante
Nu exista dispozitie in vigoare prin care asociatia de proprietari sa nu primeasca orice suma in contul intretinerii lunare
Concret care este disputa generata de existenta centralei termice si refuzul de percepere c/v intretinere ?
Dansul vrea sa afle daca existe vreo lege care sa il absolve de plata cotelor de intretinere pentru ca si-a montat in apartament o centrala termica.
In acest context, o astfel de lege nu exista.
Daca este corect cum am inteles eu, dvs, in schimb, ar trebui sa intelegeti ca in acele cote de intretinere intra si altele (curentul electric consumat de partile comune, gunoiul, agentul de curatenie, apa folosita pentru curatenie, etc) nu doar apa calda si incalzirea.....
Apropo, chiar si cu centrala termica, nu uitati si de plata caldurii din tevile care va trec prin apartament, tevi care deserves incalzirea celorlalte apartamente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investitie centrala bloc noua Arrina2015 Arrina2015 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc vechi cu mai putin de 20 de apartamente, cu centrala termica proprie din anii \'70, ce este intr-un stadiu avansat de ... (vezi toată discuția)
Plata pierderilor de caldura atomis atomis Eu m-am debransat de la caldura, de vreo 2 ierni, si am tot platit nu stiu ce pierderi de caldura, ba pe scara, ba din apartament, dar tin sa sublinie ca pe ... (vezi toată discuția)
Larna fara caldura edyeduardo2004 edyeduardo2004 Buna ziua! Desi sunt cu facturile la zi, si noaptea sunt temperaturi cu -, nu se furnizeaza agent termic (caldura) pe motiv ca, vecinii ce au centrale, ... (vezi toată discuția)