avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... acte necesare vanzare auto 2017 dupa 1 feb.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

acte necesare vanzare auto 2017 dupa 1 feb.

Doresc sa stiu care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurga vanzatorul unui autoturism de la 1 feb 2017.
Din cate stiu etapele sunt:
1.se semneaza un contract de vanzare cumparare care trebuie copiat in alte 4 exemplare.formularul se ia de la administratia financiara iar pe cele 5 exemplare se pune stampila la administratia financiara.
2.Vanzatorul pastreaza un exemplar -copie la care ataseaza un alt formular de la administratia financiara de scoatere de pe rol si le depune tot la administratia financiara.
3. Vanzatorul scrie pe talon "instrainat la data de ..."si inmaneaza toate actele cumparatorului.

Mai sunt si alti pasi pe care trebuie sa ii parcurga vanzatorul?Mai trebuie sa mearga la Inmatriculari/Radieri la Pipera?

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare autoturism Endelus Endelus buna ziua doresc sa achizitionez un autoturism de la o persoana juridica. intrebarea este care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a o inmatricula pe ... (vezi toată discuția)
Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto giony18 giony18 Buna ziua, Am cumparat o masina recent, vanzatorul a cumparat-o la randul sau de la alta persoana, a incris-o la circa financiara,dar nu a schimbat talon ... (vezi toată discuția)