Sunt viitoare proprietara a unui apartament de 3 camere aflat intr-un bloc care la acest moment este in constructie, are turnata doar fundatia. In urma unor documentari, am ajuns la concluzia ca as dori sa instalez un sistem de incalzire prin pardoseala; problema mea vine in relatie cu dezvoltatorul blocului, deoarece refuza aceasta optiune pe motiv ca avizele de la primarie pentru bloc sunt emise pentru un anumit sistem (Standard) si ca odata ce voi deveni proprietara (voi semna actul de vanzare cumpare) - abia atunci voi putea face ce modificari doresc.
Precizez ca in acest moment am doar un ante-contract semnat. Exista vreo posibilitate de a-l convinge pe dezvoltator de a face acest lucru in momentul constructiei, si nu dupa predarea blocului?
Ei si dvs. !
Sunt destule metode de a sensibiliza un astfel de om. Mai incercati!
Adevarul este ca acum, in situatia descrisa se poate face cel mai bine aceasta lucrare, insa trebuie avut mare hrija ce materiale "bagati" in instalatie. Bine ar fi ca lucrarea sa o faceti cu o firma care lucreaza astfel de instalatii cu materiale de calitate si garantie extinsa.
Sifonul de pardoseala
dan61
Buna ziua as dori sa va intreb daca reparatia sifonului de pardoseala din baie apartine proprietarului sau apartine asociatiei de proprietari si ce legislatie ... (vezi toată discuția)