Un contract de arendare se poate incheia cu mostenitorii proprietarului de pe titlul de proprietate ,chiar daca acestia nu au mostenirea dezbatuta ?.Daca nu ce act se poate face pentru arendarea de teren in conditiile date?.Va multumesc.
Stmata dna vamultumesc pentru raspuns ,am intrebat aceasta deoarece la noi in zona falciu vs sint multi care nu au dezbaterea mostenirii facuta costa multi bani iar oamenii sint saraci ,va pot spune ca eu sint pot sa zic un pic potent financiar si tot i-mi este teama de costuri.Multi oameni spun ca mostenitorii nu pot incheia contract deoarece nu sint propietari de drept a acelui bun si fac act de comodat cu ei.Va multumesc mult ,si va urez sanatate multa.
Stimata doamna eu am intrebat deoarece am citeva contracte care expira si sint refuzat la primarie cu inregistrarea acestor contracte, Ce a-si putea face?, din pacate nu am studii juridice si ca la noi esti pus in fel de fel de situatii neplacute,credeti ca daca a-si opta sa fiu reprezentat de un avocat si sa platesc consultanta ?.Asta e ,daca nu e solutie trebuie. Va multumesc si daca credeti ca imi puteti oferi consultanta va rog sa ma ajutati sa fac cumva sa platesc ca nmeni nu munceste dgeaba .
Contract arenda
aadynna
un contract de arenda pe 5 ani a unui teren cu mai multi mostenitori poate fi reziliat daca a fost incheiat doar de unul dintre acestia fara consimtamnatul ... (vezi toată discuția)
Succesiune
samblaky
[b]Initial am postat gresit intrebarea la cadastru, dupa parerea mea [/b]
Unde si cum ar trebui efectuata succesiunea in urmatoarea situatie:
- exista un ... (vezi toată discuția)