avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... acord esalonare plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

acord esalonare plata

Buna ziua.As avea nevoie de un model de acord esalonare plata intre intre o institurie publica si o socetate, daca se poate sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: ramona_many , utilizator 14:55, 20 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
buna.acest acord de esalonare ar fi necesar pt plata unor datorii restante.in felul acesta s-ar ajunge la un fel de intelegere intre parti ca se va plati datoria, dar nu dintr-o data pt ca nu exista aceasta posibilitate, ci esalonat pe o perioada de 6 luni, sa zicem.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aminarea la plata a obligatilor fiscale gheor gheor detin o socetate care in anul 2010 a optinut o amanare a obligatilor fiscale pe o perioada de 6 luni , la terminarea amanari nu am reusit plata obligatilor ... (vezi toată discuția)
Plata credit ancut75 ancut75 Buna ziua, pentru un credit de nevoi personale la Banca, ale carui rate nu au mai fost platite de 2 ani de zile, dobanzile cumulate cu datoria au ajuns la ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezolva cu recuperatori de credit vslsc_costel vslsc_costel Salutare ! Am luat un credit de la banca in urma cu vre-o 6 ani si in urma cu 3 ani mi-am pierdut locul de munca , iar timp de vreo 6 luni nu am lucrat ... (vezi toată discuția)