avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general aminarea la plata a obligatilor fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

aminarea la plata a obligatilor fiscale

detin o socetate care in anul 2010 a optinut o amanare a obligatilor fiscale pe o perioada de 6 luni , la terminarea amanari nu am reusit plata obligatilor care au fost amanate, administratia financiara a blocat conturile socetati .
Am inteles ca mai exista o posibilitate (lege) de a amana obligatile si de a ridica popririle.
am rugamintea daca cineva poate sa ma ajute cu o informatie , ce trebuie facut?
Ultima modificare: Vineri, 4 Februarie 2011
gheor, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marcela Jechian , Consilier juridic 14:28, 4 Februarie 2011
Buna ziua! Orice amanare, esalonare, compensare o poate incuviinta doar organul fiscal caruia ii datorati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri pe conturi nelyflorea nelyflorea Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)
Contestatie la pierderea amanarii la plata ciobanc ciobanc am obtinut o amanare la plata a datoriilor la buget,cu conditia achitarii la termen a contributiilor curente;in august am achitat in 31.08.2010 in loc de 25 ... (vezi toată discuția)
Documente de plata / blocarea conturilor de catre afp dholban dholban Buna ziua, Am nevoie de o parere in urmatoarea situatie: Datorita unor datorii la buget aferente activitatii firmei, Administratia fiscala a blocat ... (vezi toată discuția)