avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contestatie la pierderea amanarii la plata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contestatie la pierderea amanarii la plata

am obtinut o amanare la plata a datoriilor la buget,cu conditia achitarii la termen a contributiilor curente;in august am achitat in 31.08.2010 in loc de 25 august -motive de sanatate-dar pe nimeni nu intereseaza;conform deciziei,pot face contestatie in termen de 30 de zile
unde se judeca contestatia??
pe perioada in care nu am raspuns lacontestatie,in mod normal, ar trebui sa imi pastrez drepturile ce curg din aprobarea amanarii;
mi-au blocat deja conturile,inainte de a vedea daca depun sau nu contestatie..
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 19:49, 17 Septembrie 2010

Amanarile la plata isi pierd valabilitatea:
a) in cazul in care contribuabilii nu isi achita, in cel mult 30 de zile de la scadenta, obligatiile fiscale cu termene de plata incepand cu data emiterii deciziei de amanare la plata.
Pierderea valabilitatii amanarii la plata se constata de organul fiscal competent, prin decizie si atrage anularea acesteia, precum si inceperea sau continuarea, dupa caz, a executarii silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare oug 92/2009 privind amanarea obligatiilor fiscale marbelle marbelle Va rog sa ma ajutati cu o interpretare:OMF 99/2010 si Normele noi prevad o modificare in fav contribuabilului si anume Art 4 (1)Pe per amanarii la plata ... (vezi toată discuția)
Sechestru / executare silita bunuri imobile persoana juridica clauclaudia clauclaudia In privinta executarii silite a unui apartament detinut de societate comerciala SRL cu datorii la stat, asa dori sa aflu urmatoarele: - sechestrul asigurator ... (vezi toată discuția)
Ordinea stingerii obligatiilor fiscale m_nitu m_nitu Buna dimineata! De curand am avut un control fiscal in urma caruia a fost emisa o decizie de impunere cuprinzand obligatiile fiscale pe categorii impreuna cu ... (vezi toată discuția)