avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... hotarare definitiva lichidare judiciara
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

hotarare definitiva lichidare judiciara

O hotarare definitiva pronuntata intr-o lichidare judiciara produce efecte si pentru un creditor neinscris la masa credala??? mai exact acel creditor poate trece pe cheltuieli debitul si recupera tva-ul in baza hotararii publicate in Buletinul insolventei???
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 10:59, 2 Martie 2017
Buna ziua .
Atata timp cat toate procedurile de lichidare judiciara au fost publice, publicate in BPI, radierea firmei este opozabila erga omnes-pentru toata lumea.
Conform Codului Fiscal, datoriile nerecuperate de la o firma radiata sunt deductibile.Trebuie doar sa faceti dovada efectuarii demersurilor necesare recuperarii datoriei de la firma in cauza ( notificari, etc.) .
Cu stima,
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hot. def. insolventa alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna seara, Cum pot obtine hot. def. pt. un debitor caruia i sa dispus incheierea proc. insolventei. Nu m-am inscris la masa credala. Mi-o trebuie doar ... (vezi toată discuția)
Regulamentul (ce) nr. 44/2001 privind competenta judiciara, recunoasterea si executarea hotararilor in materie civila si comerciala rodica_post rodica_post Doresc o precizare cu privire la [u]Regulamentul (CE) nr. 44/2001 privind competenta judiciara, recunoasterea si executarea hotararilor in materie civila si ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)