avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire la neplata amenda
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire la neplata amenda

cat la suta din pensia de boala gradul 3 se poate retine pentru neplata mai multor amenzi la compania de transport persoane?
Cel mai recent răspuns: ContSters416386 , utilizator 09:21, 19 Februarie 2017
trebuie sa ne spuneti cuantumul pensiei
art 729 alin 3 NCPC

(3) Veniturile din munca sau orice alte sume ce se platesc periodic debitorului si sunt destinate asigurarii mijloacelor de existenta ale acestuia, in cazul in care sunt mai mici decat cuantumul salariului minim net pe economie, pot fi urmarite numai asupra partii ce depaseste jumatate din acest cuantum.
pensia e de 400 ron. nu stiu acum daca s-a marit la 520 ron cum era preconizat
Nu aveau voie sa va retina nicio suma cf art.729 cod procedura civila. Mergeti la casa de pensii si faceti o reclamatie, eventual si ANAF daca ei au dispuns poprirea
multumesc frumos!
Si daca s-a marit cuantumul la 520 lei/luna tot nu se poate retine nimic.Doar daca va depasi 532,50 lei lunar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri pe un salariu net de 600 lei gabivoch gabivoch Avem un angajat cu contract de munca pe perioada nelimitata, cu timp de lucru 4 ore/zi. Salariul brut este de 800 lei iar salariul net a fost in luna martie de ... (vezi toată discuția)
Cuantum poprire venituri radu.radauti72 radu.radauti72 Am o datorie de plătit la ANAF , mi s-a pus poprire pe salar, mi se oprește 1/3. dar venitul meu este de 600 lei. Se calculează poprirea la venitul de 600 ... (vezi toată discuția)
Poprire asupra veniturilor salariale de catre un executor judecatoresc bozatanta bozatanta Buna ziua! Mi s-a infiintat o poprire asupra veniturilor salariale in calitate de girant intr-un contract de credit.Venitul meu net este de 508 lei pe un ... (vezi toată discuția)