avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... majorare salariu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

majorare salariu

Buna ziua,
Sunt bugetar si salariul meu este net de 1400 lei. Care va fi salariul dupa majorarea de la 1 februarie? Se va majora minimul si se va acorda si cei 20% , sau doar se va da minimul ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: b-8 , utilizator 11:13, 16 Februarie 2017
b-8 a scris:

Buna ziua,
Sunt bugetar si salariul meu este net de 1400 lei. Care va fi salariul dupa majorarea de la 1 februarie? Se va majora minimul si se va acorda si cei 20% , sau doar se va da minimul ?
Multumesc!

Se va acorda doar marirea de 20%.
Aceasta marire se calculeaza la salariul brut.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare salariu nicolu nicolu Buna ziua! Sunt inspector in cadrul unei primarii si am avut salariul brut de 1377 lei. Dupa majorarea salariilor cu 20% conform ordonantei de guvern am ... (vezi toată discuția)
Salariul minim lexx1769@yahoo.com lexx1769@yahoo.com Buna ziua, daca in acest moment un functionar public din Administratia Publica Locala are salariul minim pe economie, de la 01 februarie ce salariu va avea, ... (vezi toată discuția)
Salarii - mărire 2017 Adi20000 Adi20000 Bună, Un angajat cu studii medii, corist al unei filarmonici care aparține de primărie (consiliu local) are în prezent salariul minim pe economie. ... (vezi toată discuția)