avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... administrator imobile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

administrator imobile

Buna ziua,

Un angajat al unei societati, ca si sofer, poate fi numit administrator imobile in cadru acelei societati?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: laura-jurist , utilizator 10:43, 17 Februarie 2017
Depinde ce regim au imobilele respective si ce contine fisa postului.
Da, poate fi numit .

Orice salariat are dreptul de a muncii, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea (art. 35 alin. (1) din Codul muncii ).
Fac exceptie de la aceste prevederi situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
este vorba despre cladiri cu destinatia spatii birouri
va multumesc.

este obligatoriu a se intocmi un noi cim sau se poate face o completare in fisa postului cu atributii de administrator imobile?
Decizia apartine angajatorului ... in opinia mea, corect ar fi incheierea unui nou c.i.m.

Alte discuții în legătură

in contractul individual de munca pot avea doua functii motriuc_radu motriuc_radu Lucrez la o firma de transport in functia de agent de paza, se poate stipula in contractul individual de munca si functia de sofer? ;La aceeasi firma , daca ... (vezi toată discuția)
Mai multe contracte la acelasi angajator? rambela rambela La o societate SRL un salariat are mai multe functii.Din punct de vedere legal trebuiesc intocmite contracte de munca diferite pentru fiecare functie in ... (vezi toată discuția)
Un contract de munca sau doua ? nicoletaart nicoletaart Buna ziua, sunt angajata unei societati in functia de secretara 8h/zi, am urmat un curs de inspector resurse umane indrumata fiind de directorul general, dupa ... (vezi toată discuția)