avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintarea SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintarea SRL

Care sunt pasii pentru a infiinta un SRL in care sa functioneze diverse activitati medicale (cabinet medical individual - medic de familie; cabinet psihologic individual - psiholog) si servicii consultanta (in S.S.M. avand cursuri postuniversitare in domeniu, protectie civila, P.S.I., etc). Conditia este de a pastra contractele cu Colegiul Medicilor si Colegiul Psihologilor. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: veriaadrian , utilizator 13:48, 16 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte sunt necesare infiintare cabinet medical? ANNA DOBRESCU ANNA DOBRESCU Buna seata tuturor Doresc sa infiintez un cabinet medical, eu nu sunt de profesie medic, voi avea colaboratori medici, care sunt pasii si ce acte imi ... (vezi toată discuția)
Acte pentru infiintarea unei societati Am nevoie de citeva informatii intr-o problema de natura comerciala. Daca doresc sa infiintez o societate comerciala (al carei obiect de activitate sa fie ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet psihologic cci1967 cci1967 pot deschide un cabinet psihologic intr-un apartament cu trei camere care este al meu,cum trebuie sa procedez ,ce acte imi sunt necesare ,cat costa si cat ... (vezi toată discuția)