avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Dosar bursa de performanta ?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Dosar bursa de performanta ?

Unde pot sa depun dosarul pentru obținerea bursei de performanta în cadrul primăriei sector 4 ,deoarece în școală mi se refuza dreptul acesta ?Dețin diploma cu cod CAEN din data 10.11.2016 și la școală mi s-a spus ca trebuie depusă în toamna dar calendaristic face parte din anul 2015-2016 iar la toamna nu o sa mai fie în calendar deoarece atunci se vor accepta diplome din calendarul 2016-2017. Vreau sa merg personal în primărie sa o pot depune și nu știu cum sa procedez .
Cel mai recent răspuns: Lunawith , utilizator 17:37, 17 Februarie 2017
Depunera diplomei la primarie va avea efect zero.

Aprobarea cuantumului şi a numărului de burse acordate elevilor trebuie discutate şi aprobate în şedinţa Consiliului de administraţie al al școlii și comunicat consiliului local în vederea aprobării.

Până în prezent s-au acordat burse pentru semestrul I al anului şcolar 2016-2017

Pentru mai multe informații vezi prevederile:
- art. 82 alin. (1) şi (2), art. 105 alin. (2) lit. d) din Legea nr. 1/ 2011, a Educaţiei Naţionale, cu modificările şi completările ulterioare;
- Ordinului MECTS nr. 5576/2011, privind aprobarea criteriilor generale de acordare a burselor elevilor din învăţământul preuniversitar de stat, cu modificările şi completările ulterioare;
Da înțeleg ,dar ce pot face dacă școala îmi refuza dreptul la depunerea dosarului și implicit obținerea bursei de performanta ? Trebuie sa stau așa și copilul meu sa fie privat de ceea ce i se cuvine de drept pentru ceea ce face și cât muncește ? Nu trebuie sa depun dosarul la primăria de sector căci acolo ajung toate dosarele ?
Reprezentantii scolii au dreptate.
Diploma este din noiembrie 2016, deci anul scolar 2016-2017.
Bursele de performanţă se acordă pe perioada anului şcolar următor celui în care s-au obţinut rezultatele, deci anul scolar 2017-2018.
Vă mulțumesc frumos pentru lămurire !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa de performanta elevi negru daniel negru daniel buna ziua asi dori sa stiu si eu cum se acorda bursele de performanta pentru un elev care a participat la o olimpiada de pian si a luat locu 2 ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Bursa de studiu Showdown Showdown buna seara.am depus la inceputul anului scolar dosar complet ficei mele pt bursa de studiu.nu s-a afisat daca bursa este admisa decat in momentul cand au venit ... (vezi toată discuția)
Burse elev clasa a 3 a maxie7778 maxie7778 Un elev de clasa a 3 a care are rezultate bune la scoala ( calificative) si FB la purtare si care face si sport de performanta,obtinand Locul I intr-un ... (vezi toată discuția)