avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi se retine permisu' ? sau nu?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi se retine permisu' ? sau nu?

Solutia pe scurt: Admite exceptia de inadmisibilitate cu privire la cererea prin care se solicită restituirea amenzii care ar fi achitată de petent, Respinge cererea petentului privind restituirea amenzii, ca inadmisibilă, Admite în parte plângerea formulată de petent CORNEL ******, în contradictoriu cu intimata INSPECTORATUL DE POLITIE AL JUDETULUI OLT, Anulează în parte procesul verbal de contravenţie nr 0057323, întocmit de intimata pe numele petentului, în sensul că înlocuieşte sancţiunea amenzii cu sancţiunea avertisment, Pune în vedere petentului ca pe viitor să nu mai săvârşească o altă contravenţie, Menţine procesul verbal de contravenţie cu privire la celelalte aspecte consemnate în acesta, Respinge cererea privind anularea măsurii tehnico/administrative a reţinerii permisului de conducere, ca neîntemeiată, Cu apel in termen de 30 zile de la comunicare, Cererea de apel se va depune la Judecătoria Slatina, Pronunţată în şedinţă publică, azi, 15.02.2017
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2017
Cornelz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 19:49, 16 Februarie 2017
Punctul meu de vedere:

1, Instanta nu poate dispune sa primiti banii pentru amenda. Daca nu o plateati aveati 48 de ore la dispozitie sa platiti, dupa ce sentinta devenea definitiva.
2. Va admis cererea in sensul ca in loc de amenda ai primit avertisment. (Puteti recupera, dupa ce sentinta va deveni definitiva de la primaria in contul careia ati depus banii.)
3, Va respins cererea privind retinerea permisului. Sper ca acuma permisul este la dvs.. Daca faceti apel, mai amani restituirea permisului.

M-as pucura sa fiu contrazis!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie andrei-adrian-constantin andrei-adrian-constantin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu ce as mai putea face in astfel de situatie: In luna iunie, anul acesta am fost surprins de aparatul radar cu viteza de ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg solutia data de tribunal ccclyon ccclyon Buna ziua. In februarie anul trecut am primit de la Politia rutiera amenda + suspendare perimis. M-am judecat cu ei si la judecatorie am primit ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contraventie,obligă intimanta la cheltuieli ... Viorel Olaru Viorel Olaru Anulare proces verbal de contraventie,obligă intimanta la cheltuieli de judecata dar respinge capătul de cerere privind restituirea sumei de 1000 ... (vezi toată discuția)