avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Păgubit FNI
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Păgubit FNI

Am o suma de bani la FNI,lăsată de tatăl meu,dar acesta a decedat. Suma este pe numele meu,am carnetul,am și decizia dar nu am depus înca dosarul să îi pot primi.. .Nu știu unde ar trebui să merg pt a solicita suma,sau pt a depune o cerere sau ce este nevoie...Știți unde ar trebui să mă duc?Si..sunt conditionata de timp,in vreun fel? Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Sentinta civila in cazul fni letaro letaro Buna ziua! Am o rugaminte urgenta! Ma poate cineva lamuri daca se despagubesc sau nu toti investitorii FNI sau numai cei care sunt trecuti pe lista aceaia din ... (vezi toată discuția)
Fni Manuella. Manuella. Buna ziua. Stiti cumva daca persoanele care au depus bani la Fni mai pot depune acte in vederea recuperarii sumelor? Pana acum 2 luni nu am avut carnetul la ... (vezi toată discuția)
Urgent-pensie anticipata sau anticipata partiala!!! anabell anabell Buna ziua, Am si eu o intrebare, si v-as fi recunoscatoare daca as primi un raspuns cat mai curand: in cazul in care un salariat face o cerere catre ... (vezi toată discuția)