avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Garantie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Garantie

Buna seara....Am sa intru direct in subiect...Timp de 4ani de la firma mi sa retinut o suma de bani din salariu sub forma de garantie...Acum am nevoie de acesti bani ,firma a fost de acord insa banca cu care colaboreaza firma nu mi da pentru ca am o poprire pe salaru....Dar eu platesc aceasta poprire cam tot de acest timp de cand mi se opreste aceasta garantie.....in concluzie , ce sanse am sa pot sa fac sa-mi dea banii...

Alte discuții în legătură

Poprire cont de garantie beatrice_barbu beatrice_barbu Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: timp de 2 ani de zile mi s-a oprit 10% din salariu drept garantie, bani care s-au virat lunar intr-un cont. ... (vezi toată discuția)
Popriri pe contul de salariu ContSters188799 ContSters188799 cred ca am mai scris despre acest subiect. ma iertati daca ma repet. salariul meu este de aprox. 1600 ron. de la serviciu mi se face poprire de 750 ron deci ... (vezi toată discuția)
Salariat de banca cu poprire la sursa si credite in sold mirel1972 mirel1972 Sunt salariat de banca si am porire la sursa ( la angajator ) de la un BEJ si poprire pe contul de salariu de la alt BEJ. Mai am un credit in derulare care ... (vezi toată discuția)