avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită taxa de timbru
Discuție deschisă în Executare silită

taxa de timbru

Cat este taxa de timbru pentru contestatie la executare la suma de 14000 lei in proces cu banca?
Cel mai recent răspuns: cica elena , utilizator 16:29, 21 Februarie 2017
Informativ: 805 . Valoarea exacta si obligatorie a taxelor de timbru este cea stabilita de completul de judecata. Aceasta pentru că taxa nu poate depăşi suma de 1.000 lei, indiferent de valoarea contestată.

între 5.001 lei şi 25.000 lei - 355 lei + 5% pentru ce depăşeşte 5.000 lei

Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2017
Darie Tudor, utilizator
Multumesc,am intrebat pentru ca am inteles ca pentru cerere de suspendare a executarii silita taxa e mai mica
Prevederea citată mai jos este din O.U.G. nr. 80/2013 privind taxele judiciare de timbru.
ART. 10
(1) În materia executării silite, următoarele cereri se taxează astfel:
(...)
b) cereri de suspendare a executării silite, inclusiv a executării provizorii - 50 lei.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa contestatie la executare abell abell Buna ziua, pentru a face contestatie la executare se plateste taxa? (vezi toată discuția)
Cat este taxa judiciara de timbru pentru o contestatie la executare? mariusstoican mariusstoican Buna seara, Imi puteti spune cat este taxa judiciara de timbru pentru o contestatie la executare impotriva unui titlu executoriu de 2000 lei? Motivul ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare bilet la ordin Vasilateanu Vasilateanu sunt supus executarii silite pe baza unui bilet la ordin, dar societatea mea comerciala nu mai datoreaza nimic acestui creditor (toate datoriile au fost ... (vezi toată discuția)