avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Confidentialitate dosar divort cu minor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Confidentialitate dosar divort cu minor

Am depus recent un dosar de divort la Tribunalul Ploiesti, dar acesta nu apare inca pe portal. Mi s-a spus ca e din cauza faptului ca exista si un minor, dosarul este confidential. Eu stiam ca toate dosarele sunt publice, indiferent de natura lor. Ati mai intampinat aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:40, 16 Februarie 2017
Trebuie sa apara pe portal. Nu este tipul de dosar care sa nu apara public. In prncipiu cam la 48 h apare pe portal de la momentul depunerii.
Da, apare dosarul dar se poate cenzura cate ceva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar dosar tribunal maraiionescu maraiionescu Buna seara. Am si eu doua intrebari va rog. 1) M-am contrazis cu cineva ca pe site-ul Tribunalului nu apar toate dosarele,nu este actualizat la zi. Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Instiintare divort Marcu2014 Marcu2014 Buna ziua! Poate ma puteti ajuta cu aceasta intrebare...Parintii mei urmeaza sa divorteze, tatal meu a depus cerere in instanta prin avocat pe data de 13 ... (vezi toată discuția)
Divort - proces deschis? UTILIZ UTILIZ Buna, Sotia mea a intentat divort si a spus ca e proces deschis. Ce inseamna asta? La ce se refera? Inca nu am ajuns la tribunal sa vad pe ce motiv a ... (vezi toată discuția)