avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare masina persoana aflata pe moarte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare masina persoana aflata pe moarte

Bună seara. Tatăl meu este pe moarte, având metastază și deține un autoturism pe care dorește să îl vândă. Ne așteptăm oricând să închidă ochii. Cum aș putea proceda pentru a vinde eu, fata dânsului, autoturismul? Precizez că el se află la pat, neputându-se deplasa.
Cel mai recent răspuns: aduckmai94 , utilizator 22:29, 16 Februarie 2017
chemi un notar acasa si iti face procura sa il reprezinti
Aveți idee, în mare, ce tarifuri se practică?
Procura este in jur de 80 lei iar deplasarea probabil 30-50 lei, depinde de notar.
Apelati la cel mai apropiat notariat de domiciliu.
In procura sa se mentioneze pe langa reprezentare si ca puteti incasa pretul. Stie notarul mai bine cum sa formuleze.
Am înțeles. Mulțumesc frumos pentru răspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare certificate de stare civila persoanelor cu dizabilitati Justitiarul71 Justitiarul71 Pentru persoanele cu dizabilitati care sunt netransportabile in cazul in care isi pierd certificatele de stare civila si nu au nici banii necesari pentru a ... (vezi toată discuția)
Sfat pt vinzarea pamintului morosanucarmen morosanucarmen Vreau sa vind 1 ha de pamint pt. care am Titlul de Propietate, am gasit un cumparator dar apar unele probleme: 1. Nu este intabulat 2. Pe acest teren este ... (vezi toată discuția)
Interdictie macrita macrita Buna seara, Mama mea la varsta 80 de ani si i-a facut nepotului o procura pentru a vinde pamantul. A vandut deja o parcela si are de gand sa vanda in ... (vezi toată discuția)