avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire concediu crestere copil de la 2 ani la 3 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire concediu crestere copil de la 2 ani la 3 ani

Buna ziua! Baietelul meu urmeaza sa faca 2 ani pe data de 03.03.2017. Nu am stiut ca vor dura atat procedurile pt obtinerea gradului de handicap si e posibil sa fiu chemata la comisie, implicit sa primesc certificatul exact pe data de 03.03.2017. Imi va afecta cu ceva prelungirea, voi mai putea sa fac prelungire? In legatura cu luna tatalui, sotul meu are o interupere de 1 luna de zile inainte cu 12 luni de a se naste copilul? Are dreptul sa ia ultima luna sau nu? In cazul in care el e indreptatit sa ia ultima luna nu va putea sa o ia inainte de a face copilul 3 ani? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Prelungire de la 2 la 3 ani ingrijire copil Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am o intrebare si anume: am fost la comisie cu copilul si am primit doar o hotarare(si nu certificat) in care scrie ca e incadrat copilul la handicap ... (vezi toată discuția)
Crestere copil bolnavior, buna ziua, ma confrunt cu următoarea speța și cred ca am primit ... AdrianaC22 AdrianaC22 Buna ziua, ma confrunt cu următoarea speța și cred ca am primit informații incomplete. Sunt in creștere copil, baietelul având 1 an și 10 luni 1/2. ... (vezi toată discuția)
Concediu pt cresterea copilului dupa demisie laurelu100 laurelu100 Buna ziua! Suntem o familie cu un [b]copil de 2 ani si o luna cu certificat de handicap gradul grav[/b]. Eu m-am intors la munca inca decand avea baietelul 1 ... (vezi toată discuția)