avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... SALARII
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

SALARII

In luna iulie 2017 voi absolvi facultatea de stiinte juridice si as vrea sa stiu in ce conditii voi putea fi incadrata pe post de consilier juridic ( se poate transforma postul din referent de specialitate in consilier juridic sau inspector ?).
Este nevoie sa sustin examen pentru un eventual post vacant ?
MENTIONEZ CA IN PREZENT LUCREZ IN CADRUL UNUEI INSTITUTII PUBLICE.
VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:11, 17 Februarie 2017
Pe functiile publice de auditor si consilier juridic se poate accede doar prin concurs de recrutare (nu se poate face promovare in clasa, conform studiilor absolvite). Ca sa se organizeze concurs de recrutare la care sa puteti participa conform studiilor absolvite, este nevoie sa existe vacanta, in statul de functii, functia publica de consilier juridic debutant si sa fi fost prevazuta pentru a fi ocupata prin concurs in planul de ocupare a functiilor publice, la nivelul institutiei dvs, pentru anul 2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post referent lora64 lora64 Daca puteti va rog sa ma ajutati cu un sfat In institutia in care lucrez este o persoana care are vechime pe studii superioare dar cand a participat la ... (vezi toată discuția)
Incadrarea pe studii superioare conform legii nr. 284/2010 aladinut aladinut Sunt functionar public in cadrul politiei locale (fosta politie comunitara) ca referent studii medii grad profesional superior.(pe acest grad am fost promovat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ce se poate face sa promovez din clasa ii-a, in clasa ... vladilinca vladilinca Buna ziua. Ce se poate face sa promovez din clasa II-a, in clasa I-a/consilier superior? -angajat din 2006 referent specialitate superior(subinginer-15 ani ... (vezi toată discuția)