In primul rand, ma intereseaza sa stiu cum pot vinde bunuri personale in calitate de persoana fizica catre o firma, bineinteles fara posibilitatea emiterii unei facturi si cum poate firma sa isi justifice valoarea platita.
In al doilea rand doresc sa aflu daca pentru suma incasata se impune plata unui impozit. Mentionez ca bunurile vandute sunt tablouri proprietate personala, pictate manual fara semnatura vreunui pictor celebru.
Tablou fals.
LISONELTA300
Eu am falsificat un tablou asa de bine ca expertii in arta au spus ca este un original. Cu toate acestea nu vreau sa vand tabloul, am vrut doar sa testez pe ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.