avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare persoana fizica catre firma fara factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare persoana fizica catre firma fara factura

Buna ziua,

In primul rand, ma intereseaza sa stiu cum pot vinde bunuri personale in calitate de persoana fizica catre o firma, bineinteles fara posibilitatea emiterii unei facturi si cum poate firma sa isi justifice valoarea platita.

In al doilea rand doresc sa aflu daca pentru suma incasata se impune plata unui impozit. Mentionez ca bunurile vandute sunt tablouri proprietate personala, pictate manual fara semnatura vreunui pictor celebru.

Astept cu real interes un respuns! Multumesc!

Cel mai recent răspuns: chycany , utilizator 13:50, 19 Februarie 2017
Cred ca cel mai usor este prin contract vanzare-cumparare la un notar.Si atunci se percepe automat si impozit pe valoarea primita.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare tablouri pictate personal adinni adinni Buna ziua, As avea nevoie de cateva lamuriri privind vanzarea ocazionala a unor tablouri pictate personal in calitate de pictor amator (ca si ... (vezi toată discuția)
Tablou fals. LISONELTA300 LISONELTA300 Eu am falsificat un tablou asa de bine ca expertii in arta au spus ca este un original. Cu toate acestea nu vreau sa vand tabloul, am vrut doar sa testez pe ... (vezi toată discuția)
Tablouri theodor aman spartacus172 spartacus172 Mentionez ca strabunica mea Dora Mitescu a fost fina Aristiei Aman, cumnata pictorului Theodor Aman., iar stra-strabunicul meu Ioan Atanasie Mitescu a fost ... (vezi toată discuția)