avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Ce pot face in cazul asta?- pierdere semnal telefon
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Ce pot face in cazul asta?- pierdere semnal telefon

Am cumparat acum 4 luni un telefon de la Flanco,isi pierde semnalul de foarte multe ori pe zi.A fost dus de doua ori inapoi,a doua oara a venit cu defect nemanifestat de la Depanero.Maine merg a treia oara cu el inapoi, deoarece nu l am cumparat pt a l restarta zilnic la infinit.Nu ar trebui sa imi dea banii inapoi sau alt telefon in locul celui defect?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:41, 18 Februarie 2017
Isi pierde semnalul in orice zona sau doar in anumite zone? Ca poate fi vina semnalului, nu a telefonului. Pe urma, semnalul e de mai multe feluri: 2G, 3G, 4G. Fiecare tip de semnal poate fi selectat separat si, functie de provider, are alta acoperire si putere (intr-un anumit loc).
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2017
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract orange cezar76 cezar76 Buna ziua, am un contract cu Orange pentru net 4g facut de mai bine de un an si mergea foarte prost aici unde stau eu, abea daca prindea 2g, 3g, etc. Am ... (vezi toată discuția)
Nu am beneficiat de serviciu 4g Ciprian29 Ciprian29 Am facut achizitionarea unui abonament cu tehnologia 4G in sept. 2013 ,avand telefon compatibil 4G, Sim 4G dat de la inceputul abonamentului si in urma cu 1 zi ... (vezi toată discuția)
Legea garantiei zavoiu91 zavoiu91 Buna ziua , am cumparat un telefon mobil de la flanco si l-am trimis deja a 3 oara la garantie in 7 luni . Telefonul prezinta acelasi defect , il pot da inapoi ... (vezi toată discuția)