Am cumparat acum 4 luni un telefon de la Flanco,isi pierde semnalul de foarte multe ori pe zi.A fost dus de doua ori inapoi,a doua oara a venit cu defect nemanifestat de la Depanero.Maine merg a treia oara cu el inapoi, deoarece nu l am cumparat pt a l restarta zilnic la infinit.Nu ar trebui sa imi dea banii inapoi sau alt telefon in locul celui defect?
Isi pierde semnalul in orice zona sau doar in anumite zone? Ca poate fi vina semnalului, nu a telefonului. Pe urma, semnalul e de mai multe feluri: 2G, 3G, 4G. Fiecare tip de semnal poate fi selectat separat si, functie de provider, are alta acoperire si putere (intr-un anumit loc).
Contract orange
cezar76
Buna ziua, am un contract cu Orange pentru net 4g facut de mai bine de un an si mergea foarte prost aici unde stau eu, abea daca prindea 2g, 3g, etc. Am ... (vezi toată discuția)
Legea garantiei
zavoiu91
Buna ziua , am cumparat un telefon mobil de la flanco si l-am trimis deja a 3 oara la garantie in 7 luni . Telefonul prezinta acelasi defect , il pot da inapoi ... (vezi toată discuția)