avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Repartiție
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Repartiție

Buna ziua,

Cat timp poate dura un proces pt a putea intra intr-o locuință repartizată?

Am.primit de la primăria de sector o locuinta,și as vrea sa știu care este termenul până a putea intra in casa!
Cel mai recent răspuns: AVOCAT GEORGIANA URIAN , Avocat 23:09, 17 Februarie 2017
Dar de ce nu puteti intra in imobil fara un proces? Exista persoane care refuza să părăsească imobilul desi nu mai au un titlu valabil?
Dacă da, o actiune de evacuare dureaza cateva luni - 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasi ce refuza parasirea locuintei brgp123 brgp123 Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: am cumparat o garsoniera in care locuiau chiriasi, fara forme legale, acestia refuza eliberarea acesteia sub ... (vezi toată discuția)
Posibila evacuare dagica dagica matusa are 80 ani, de 54 de ani sta intr-un imobil ( intr-o curte) unde a fost repartizata de catre stat pe vrema eceea, platea chirie proprietarului conform ... (vezi toată discuția)
Actiune de evacuare georgianne georgianne Buna ziua, As dori va rog daca ma puteti lamuri, sunt aproape disperata. Am divortat si am o sentinta de partaj definitiva si irevocabila prin care mi se ... (vezi toată discuția)