avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de plata ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de plata ANRP

Daca esti pe titlu cu o alta persoana,cu aceeasi cota,iar cealalta persoana nu vrea sa se prezinte(am inteles ca trebuie sa se prezinte impreuna la CEC ptr ridicarea banilor)ce poti face ptr a ridica partea ta de bani?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Sulta platita prin executor 19051972 19051972 am avut un proces cu fratii mei ptr iesire din indiviziune si mi-a fost atribuit intregul imobil mie nefiind posibila lotizarea,am fost nevoit sa le fac ... (vezi toată discuția)
Titlu de plata legea 164/2014 odishor odishor Va rog sa ma lamuriti daca se poate, s-a emis un titlu de plata ANRP care are 3 beneficiari.Titlul de plata in original a fost transmis unuia dintre ei, ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! am de ridicat o suma de bani, din urma despăgubirilor ... Emiliam90 Emiliam90 Buna seara ! Am de ridicat o suma de bani, din urma despăgubirilor celor deportați din Bulgaria. Titlurile de plată au fost emise de către cei de la ANRP, ... (vezi toată discuția)