Am o conventie civila si cand s-au facut actele nu am ajuns la timp sa o semnez si s-a gandit beneficiarul sa o semneze in locul meu (eu aveam rolul de prestator) . Dupa 5 luni am deschis proces beneficiarului pentru nerespectarea unor clauze as dori sa stiu daca pot sa ii deschid un proces si ca a semnat in locul meu si care ar fi consecintele pentru cel care a semnat in locul meu (beneficiarul).
Legal,daca raportul juridic este semnat de catre o persoana - alta decat titularul care a consimtit clauzele ,documentul este lovit de nulitate.
In conditiile in care aveti convingerea ca semnatura de pe document nu va apartine,
cunoasteti si persoana care a consimtit sa semneze in locul dvs,este de preferat sa sesizati autoritatile competente,care dupa efectuarea expertizei grafuloscopice ,in raport de concluzii ,vor incadra faptele,eventual vor dispune masuri impotriva autorului semnaturii
NU, nu a fost ratificat. Cel putin eu nu am semnat nimic in acest sens.
Si pe conventie civila mi s-a facut fisa postului, este legal sa mi se intocmeasca fisa postului pe conventie civila?
Ati acceptat existenta lui, din moment ce acum ati "deschis proces beneficiarului pentru nerespectarea unor clauze". Fisa postului se intocmeste de angajator angajatului, nu colaboratorului.
Coventie civila
Nicu I.
Conventiile civile se mai pot incheia, in cadrul unei asociatii de propietari, in conditiile in care prin Legea 577/2003 (privind aprobarea Ordonantei de ... (vezi toată discuția)
Conventie civila
danaluas
Sunt interesat de subiectul privind angajarea cu conventie civila pe post de sofer.
Mai este posibil sa se faca astfel de angajari si in ce conditii? (vezi toată discuția)