Anul trecut in luna aprilie mi s-a retinut permisul pentru o perioada de 30 zile pentru depasire pe linie continua simpla.
Am contestat procesul verbal si abia pe 1 februarie 2017 am primit decizia de respingere a procesului verbal:
Solutia pe scurt: Respinge plângerea formulată de petentul X în contradictoriu cu intimatul INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN x. Menţine ca legal şi temeinic procesul verbal seria PISX nr. X întocmit la data de 20.04.2016 de către intimat. Cu drept de apel ce se depune la Judecătoria X în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 01 februarie 2017.
Document: Hotarâre 176/2017 01.02.2017
Vreau sa contest aceasta decizie/sa fac apel.
Vreau sa stiu daca in acest moment eu trebuie sa astept sa-mi vina acasa hotararea judecatoreasca (si pot circula inca regulamentar) sau trebuie sa fac eu vreun demers sa merg la judecatoria unde s-a pronuntat decizia si sa actionez cumva.
pentru a sti cand primiti hotararea, mergeti la arhiva instantei care a judecat cauza si solicitati sa va comunice data la care a ajuns hotararea la IPJ, apoi asteptati sa treaca 30 de zile si mergeti din nou la instanta sa vi se elibereze hotararea. daca azi, 22.02.2017 a ajuns la IPJ, pe 22.03.2017 mergeti la instanta si solicitati hotararea, iar pana la 22.04.2017 aveti termen limita de depunere a apelului.