avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii pentru Coafor/Cosmetica/schimbare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii pentru Coafor/Cosmetica/schimbare firma

Daca preiau un spatiu aflat in proprietatea unei persoane fizice,cu un contract de comodat ,spatiul comercial are deja dotari si specific pentru salon coafor dar toate autorizatiile sunt facute pe o societate comerciala care si-a declarat inactivitatea,pot sa ma folosesc de acele autorizatii sub vreo forma legala ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:06, 19 Februarie 2017
Nu, le scoateti iar pe firma dumneavoastra sau cumparati firma aceea.
george-neagu a scris:

Nu, le scoateti iar pe firma dumneavoastra sau cumparati firma aceea.

Chiar daca autorizatiile sunt pentru spatiu? ma refer la sanepid,etc..
Da, nu conteaza.
george-neagu a scris:

Da, nu conteaza.


Asta nu inseamna ca cele cateva sute,poate mii de posturi inchiriate in saloanele de infrumusetare din Romania, sunt in ilegalitate?
Ma refer la firmele care inchiriaza scaunul de coafor,masa de manichiura,camera de cosmetica altor firme,sub o forma de contract,fara sa le impuna sa isi faca autorizari altele decat cea evidenta de functionare ?
Cel mai bine ar fi sa mergeti la respectiva autoritate si sa le expuneti concret cazul dumneavoastra si sa vedeti ce zic. Daca accepta o asa varianta, caci pana la urma ei sunt si cei care verifica. Si sa va hotarati daca mergeti pe contract de inchiriere sau de comodat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa imi deschid un salon de infrumusetare melindaszekely melindaszekely Buna daca ma puteti ajuta va rog,as avea cateva intrebari... Ce autorizatii am nevoie pentru a deschide un salon de infrumusetare cu coafor , cosmetica si ... (vezi toată discuția)
Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie infiintare coafor biabia80 biabia80 Am auzit ca nu se poate infiinta un coafor intr o constructie veche. In legislatie nu am gasit nimic referitor la asta. De aceea va intreb daca pot sa deschid ... (vezi toată discuția)