avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie infiintare coafor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie infiintare coafor

Am auzit ca nu se poate infiinta un coafor intr o constructie veche. In legislatie nu am gasit nimic referitor la asta. De aceea va intreb daca pot sa deschid un coafor intr o casa la curte, proprietatea parintilor?
Precizez ca doresc sa infiintez coaforul, care inseamna frizerie, coafura si manichiura-pedichiura.
Constructia este veche si doresc sa folosesc primele doua incaperi ale casei, care sunt asezate la intrarea in curte in Bucuresti.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: biabia80 , utilizator 18:50, 14 Martie 2011
nici eu nu am auzit asa ceva , mergeti frumos la regis comertului cu toate actele pt infiintare si toate cererile inclusiv declaratia de autorizare, cred ca este "model 2", ulterior infiintarii firmei, pfa sau punct de lucru cei de la dvs , sanepid si etc va vor contacta sa mergeti la ei sa completati cateva zeci de cereri etc, si vor face o delasare pe teren sa vada dc aveti toate conditiile pt desfas acestei activitati.
Multumesc pt raspuns.Am vorbit cu cineva care mi a spus ca nu se mai acorda autorizatii de functionare pt saloanele de coafura in apartamentele de la parterul blocurilor si pt saloane de coafura care se infiinteaza in locuinte vechi, care nu au ca destinatie spatiu comercial, adica nu s a construit direct ca spatiu comercial. De aceea sunt un pic in dubiu, am inteles de la dvs ce trebuie facut, dar as putea sa ma interesez undeva ca sa stiu sigur? sa nu amenajez spatiul degeaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii pentru coafor/cosmetica/schimbare firma nistorcadrian nistorcadrian Daca preiau un spatiu aflat in proprietatea unei persoane fizice,cu un contract de comodat ,spatiul comercial are deja dotari si specific pentru salon coafor ... (vezi toată discuția)
Va rog raspundeti mi la aceasta intrebare:pot deschide un coafor intr-o garsoniera la parterul unui bloc? nicola danut nicola danut DE CEVA VREME MA FRAMANTA ACEASTA INTREBARE,DORESCSA MI DESCHID UN COAFOR SI PT A EVITA SPATIILE COMERCIALE ATAT IN CHIRIE CAT SI IN VANZARE PT CA AU UN COST ... (vezi toată discuția)
Finantare tanar interprinzator - instrumente de finantare balascatalina balascatalina Buna ziua, Ma numesc Balas Catalina, am 31 de ani si doresc sa incep o afacere pe cont propriu in mediul rural. Am luat in considerare toate tipurile de ... (vezi toată discuția)