avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligația de a participa financiar la repararea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligația de a participa financiar la repararea balcoanelor celorlalti proprietari

Având în vedere ca locuiesc la parter și nu am balcon sunt obligată să particip financiar la repararea balcoanelor celorlalți proprietari?
Asociația de proprietari vrea să investească bani în repararea balcoanelor. Știu că balconul este proprietatea fiecărui locatar și este luat în considerare în cartea funciară. exista lege care reglmentează acest lucru? Va rog să-mi raspundeți detaliat.
Vă mullțumesc
Cel mai recent răspuns: Victor Brosser , Alte profesii 18:59, 21 Februarie 2017
Nu conteaza care fatada a fost reparata mai intai.
Fatada este proprietate comuna, adica din fiecare cmp sau mp al acestei fatade aveti si dvs. un procent indiferent ca este in spate , lateral sau fata.
Ordinea in care se face reparatia este hotarata de comitetul executiv in functie de prioritati si banii disponibili.
Dvs. trebuie sa contribuiti dar numai pentru fatada inclusiv tavanul nu si in balcon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parte comuna ciungu ciungu Buna ziua, Daca un proprietar si-a construit balconul (locuieste la parter)avand autorizatiile necesare,acel balcon face parte din partea comuna? (vezi toată discuția)
Reparatii fatade in condominiu tibiolah tibiolah Locuiesc intr-un condomeniu, bloc P+10 , imobil dat in folosinta in anul 1981, constructie beton prefabricat din panouri mari si cu balcoane prefabricate din ... (vezi toată discuția)
Asociatie de propietari marcelpopescu75 marcelpopescu75 Cine plateste schimbarea parapetilor balconului personal ,Asociatia de Propietari sau propietarul ? (vezi toată discuția)