avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bar cu jocuri de noroc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bar cu jocuri de noroc

Deci, administrez un bar un S.R.L. mai exact, am facut cu o firma de jocuri de noroc un contract de participatiune, mai pe inteles e un contract unde eu ma folosesc de activitatea lor fara a avea un angajat de la ei, angajatii mei se ocupa de tot ce tine de jocuri anulari puncte aparate, punere bilete la pariuri si asa mai departe de curand am avut control de la finante si mi-ua spus ca in actul constitutiv de la S.R.L.-ul meu trebe sa am si codul CAEN 9200. Intrebarea mea este daca am contract de participatiune am nevoie de acest cod CAEN?
Cel mai recent răspuns: adelina17 , utilizator 10:01, 6 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Vreau sa stiu si eu referitor la contractul de participatiune, daca firma care ofera spatiul si care obtine o cota parte din veniturile din jocuri de noroc, trebuie sa emita factura pentru sumele respective, si daca se calculeaza tva aferent acestor sume... Multumesc
Zaharia Silvia a scris:

Daca doriti sa-mi ascultati sfatul, eu cred ca cel mai bine este, sa incercati sa le explicati celor care v-au controlat, care este situatia.
Iar, pentru a merge cu argumentatia pana la capat ce o sa faceti cand contractul va ajunge la termen sau poate o sa apara o cauza de reziliere?
Modificati iarasi actul constitutiv, renuntati la codul CAEN?
Vedeti ca totul deja frizeaza absurdul. Daca era necesar cu siguranta cei de la Registrul comertului v-ar fi impus modificarea cuvenita.

Vreau sa stiu si eu referitor la contractul de participatiune, daca firma care ofera spatiul si care obtine o cota parte din veniturile din jocuri de noroc, trebuie sa emita factura pentru sumele respective, si daca se calculeaza tva aferent acestor sume... Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu 2 coduri fiscale? alncr alncr Buna ziua!Am o firma organizatoare de jocuri de nororc, cod caen 9200, principal obiect de activitate, nu plateste tva(scutita prin legislatie).Ca obiect de ... (vezi toată discuția)
Va rog lamurire cod caen 9200 blecota blecota Intentionez sa incep un parteneriat cu o firma de pariuri sportive. Printre cerintele lor in vederea colaborarii se afla si aceea ca societatea mea sa detina ... (vezi toată discuția)
Cod caen ramonaalina ramonaalina Buna ziua! Pe baza codului CAEN 9329 pot activa pentru jocuri electronice, jocuri de noroc? in vederea colaborarii in fransiza? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)