avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Bună ziua, îmi pot da demisia imediat după concediu de odihnă, ținând cont de faptul că acest concediu e restant (de anul trecut) ? Sau trebuie să mai lucrez o perioadă ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:36, 19 Februarie 2017
In primul meu mesaj era si raspunsul la intrebarea dvs : Puteti sa va depuneti demisia dupa efectuarea concediului de odihna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie dupa concediul de odihna Cornelia Oprisan Cornelia Oprisan Buna seara , lucrez la aceasta firma de 7 luni , mi se aproba concediul de odihna doar 7 zile lucratoare si vreau la intoarcere sa-mi dau demisia cf art 81 ... (vezi toată discuția)
Demisie fără preaviz Frcluc Frcluc Buna lucrez la o firmă de transport pe comunitate de o lună jumate și de cand am inceput munca tot suna pe tel firmei care este la camion șoferii care au ... (vezi toată discuția)
Pot să îmi dau demisia și să nu stau in preaviz? sau daca ... irinaramona irinaramona Pot să îmi dau demisia și să nu stau in preaviz? Sau daca este obligatoriu sa stau in preaviz pot sa intru in concediu medical in perioada de preaviz? Va ... (vezi toată discuția)