avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Șomajul și stimulentul
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Șomajul și stimulentul

Bună ziua! Lucrez și beneficiez de stimulentul de inserție, în ultima perioadă patronii au dat în somaj un număr de angajați și urmează încă un val de disponibilizări. Dacă voi fi data în somaj mai primesc stimulentul???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 20 Februarie 2017
Indemnizatia de somaj nu se poate cumula cu stimulentul de insertie. Altfel spus, pe durata somajului nu veti primi stmulent de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie se mai primeste in somaj tehnic?? cameliadaj cameliadaj Buna ziua, Ma intereseaza daca se mai primeste stimulentul de insertie in perioada de somaj tehnic, pentru perioada de iarna - 4 luni, toti angajatii vor ... (vezi toată discuția)
Somaj sau concediu crestere copil danapauss danapauss am o fetita cu handicap grad 1,sunt asistent personal,am nascut in septembrie un baietel si am optat sa raman angajata si sa primesc stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ady-70 ady-70 Daca intru in somaj m ai beneficiez de supliment de insertie? (vezi toată discuția)