avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Mulţumesc mult pentru urări
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Mulţumesc mult pentru urări

Vă mulţumesc pentru că aţi găsit timp să vă gândiţi la mine în acestă zi specială pentru mine şi să-mi transmiteţi atâtea ganâduri frumoase pe Facebook, e-mail, mesaj privat, pe telefon sau face to face.
Se spune că, după ce treci de o anumită vârstă, toate aniversările devin triste; e ca şi cum ai nota AMR-ul vieţii.
Pentru mine urarea dumneavoastră seamănă cu lămpile pe care norvegienii le aprind la ferestre pentru călătorii care nu trebuie să se simtă singuri.
Mulţumesc mult pentru urări şi vă doresc să aveţi parte înzecit de sănătate şi ani fericiţi, plini de realizări!
=D>
Ultima modificare: Duminică, 19 Februarie 2017
Darie Tudor, utilizator
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 23:16, 19 Februarie 2017
La Multi Ani, domnule secret... !
Mulţumesc mult prietene pentru urări şi vă doresc să aveţi parte înzecit de sănătate şi ani fericiţi, plini de realizări!:coffee:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La multi ani, alin popescu !  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu LA MULTI ANI, ALIN ! Iti doresc din toata inima multa fericire si noroc ! :luck: :) Queen - Save Me http://www.youtube.com/watch?v=8XahhAkTtlo (vezi toată discuția)
La multi ani, freeelis! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR :offtopic: Astazi colegul nostru, freeelis, isi aniverseaza ziua de nastere. Dintre noi el are cea mai mare vechime pe forum. La multi ani, freeelis, Craciun ... (vezi toată discuția)
La multi ani gabrielle! ContSters250994 ContSters250994 Maine e ziua ta ! Zi frumoasa ca tine! Ti am trimis ghiocei Ca sa ti murmure ei Cat de mult te iubesc! :love1: La multi ani Mami! Am vrut sa fiu ... (vezi toată discuția)