avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... card de sanatate obligatoriu !!
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

card de sanatate obligatoriu !!

Buna ziua! Sunt o persoana asigurata medical, dar cardul meu inca nu a fost emis. M-am prezentat la laboratorul de analize in urma cu cateva zile si mi s-a spus ca sunt obligat sa depun o cerere pt emitere cardului de sanatate si sa vin cu o copie a cererii la eliberarea analizelor, pt ca in mod contrar voi fi nevoit sa platesc investigatiile, deoarece sunt obligat sa prezint cardul, desi am adeverinta de asigurat. M-am prezentat la Casa de asigurare si mi s-a comunicat ca nu exista o asemenea cerere, deoarece nu se emit carduri la cererea pacientului. Cum ar trebui sa procedez? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: madalinatone , utilizator 11:32, 20 Februarie 2017
Asiguraţii carora nu li s-a emis (tiparit) cardul de sanatate pot beneficia de servicii medicale fara prezentarea acestui document, in baza calitatii de asigurat, urmare verificarii efectuate de catre furnizori aici:

[ link extern ]

Medicul nu cunoaste legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card sanatate dupa angajare trz trz M-am angajat de curand si as vrea sa stiu cum pot intra in posesia cardului de sanatate, cat timp dureaza si cum se procedeaza? Am incercat sa sun la CASMB ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate Kalaf Kalaf Sunt un cetatean strain cu sedere permanenta in Romania, platesc asigurarile de sanatate de 15 ani, apar la CAS ca asigurat si nu am un card de sanatate ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate national leonardy44 leonardy44 Buna seara! unde ma pot adresa pt obtinerea cardului de sanatate; -la casa de asigurari apare ca sunt asigurat dar fara card emis; -am intrebat la casa cand ... (vezi toată discuția)