avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... IMPORTANT !Buna ziua, -Sotul meu se afla in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

IMPORTANT !Buna ziua, -Sotul meu se afla in indemnizatie crestere copil ...

Buna ziua,
-Sotul meu se afla in indemnizatie crestere copil din luna martie 2024,
-mentionez ca in perioada cand s-au emis cardurile de sanatate el nu era in tara si nu i s-a emis card, cand a revenit in tara a inceput sa lucreze si are calitatea de asigurat dar fara card fizic, casa de asigurari de sanatate i-a comunicat ca se poate prezenta doar cu cartea de identitate pt.a beneficia de serviciile medicale
-acum medicul de familie nu vrea sa-i elibereze o trimitere pt. investigatii pe motiv ca nu are card de sanatate si ii solicita sa-i aduca o adeverinta prin care sa reiasa ca are calitatea de asigurat.
-va rog sa-mi spuneti cine trebuie sa-mi emita aceasta adeverinta, unde sa merg sa o pot obtine, sa pot beneficia de serviciile medicale.
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 10 Septembrie 2024
De la casa de sănătate i-a adeverinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de sanatate obligatoriu !! dugmm dugmm Buna ziua! Sunt o persoana asigurata medical, dar cardul meu inca nu a fost emis. M-am prezentat la laboratorul de analize in urma cu cateva zile si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate Kalaf Kalaf Sunt un cetatean strain cu sedere permanenta in Romania, platesc asigurarile de sanatate de 15 ani, apar la CAS ca asigurat si nu am un card de sanatate ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate national leonardy44 leonardy44 Buna seara! unde ma pot adresa pt obtinerea cardului de sanatate; -la casa de asigurari apare ca sunt asigurat dar fara card emis; -am intrebat la casa cand ... (vezi toată discuția)