avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz în serviciu primar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz în serviciu primar

Bună ziua, sunt agricultor și în urma cu un an am semnat un contract de arenda cu unul din arendatorii actualului primar declarând amândoi la apia aceeasi suprafață. Acum o săptămână am cerut in scris eliberarea unui certificat fiscal și am primit refuzul primarului de a-l semna, condiționand sa îmi retrag declarația de la apia altfel nu va semna absolut nici un document care îmi conține numele. Menționez ca nu am datorii fata de primăria comunei. Ce pot sa fac în acest caz? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:49, 22 Februarie 2017
Buna ziua!

Refuzul primarului nu reprezinta o dovada a abuzului in serviciu. Motivul pe care il are, insa, da!

In aceasta situatie va recomand sa obtineti o proba prin care sa puteti demonstra ca acesta este motivul real al sustragerii de la semnare. Cu aceasta, putem merge mai departe cu acest caz.
Dvs. ati depus o cerere iar primaria este obligata ca in 30 de zile sa va dea un raspuns in scris. Asteptati raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de arenda bkk bkk Buna ziua,detin cateva suprafete de teren in arenda,si de anul trecut sunt in litigiu cu unul dintre arendatori,acesta m a actionat in instanta sub mentiunea ... (vezi toată discuția)
Depunere certificat de grefa/litigiu privind platile apia badila steluta badila steluta bunaziua!am un proces pe rol in care se contesta veridicitatea unui ctr. de arenda/adica propietarul nu mai recunoaste incheierea ctr. de arenda .acestia au ... (vezi toată discuția)
Reziliat contract de arendare teren agricol cordun cordun buna ziua, Am semnat un contract de arendare cu o societate comerciala in anul 2011, pe o perioada de 10 ani. Mentionez faptul ca in anul agricol 2011-2012 ... (vezi toată discuția)