avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Decl 010 si 101 la un ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Decl 010 si 101 la un ONG

Buna ziua

La un ONG fara activitate economica pana acum am depus 101 pe 0 in fiecare an , acum mai nou nu vor sa imi mai primesca 101 pana nu depun 010 cu trecere la imp pe profit .( nu inteleg de ce sa-l trec la profit daca nu avem decat un minim de activitate 2-3 extrase de banca etc)
S-a modificat legea de anul acesta ?
Ma poate ajuta cineva ?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 02:20, 17 Iulie 2017
Daca nu ati depus deloc la infiintare d010, o depuneti acum si bifati acolo la impozitul pe profit anual pentru ong-uri.
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2017
george-neagu, moderator
O sa primesc amenda ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ar fi trebuit sa depuneti declaratie 101 daca in 010 nu v-ati declarat platitor de impozit pe profit deoarece nu desfasurati activitati economice. A fost o eroare ca v-au acceptat declaratie 101 si acum in mod corect ati fost refuzati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie plata impozit profit ong danabobo danabobo Buna ziua,un ong cu act ec declara si plateste imp/profit trimestrial sau anual?Acum vad ca in D010 depusa doamna de la finante mi-a bifat trimestrial.Multumesc (vezi toată discuția)
Plata de impozit pe profit la ong lorella lorella Suntem ONG si incepand cu acest an avem si activitati economice, astfel ca la anul va trebui sa depunem 010 pentru inregistrarea cu impozit pe profit. M- am ... (vezi toată discuția)
Formular 010 Praipan Praipan Buna ziua! Stie cineva cum se completeaza formularul 010 pt ONG-uri. Am intrebat deja 3 contabili si nu m-a lamurit nimeni... Multrumesc PS: Puteti oferi ... (vezi toată discuția)