avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare auto cu viza de resedinta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare auto cu viza de resedinta

Buna ziua.

Am o nelamurire.Vreau sa inscriu o masina cumparat din Austria,in Romania.Resedinta imi este in Cluj(viza flotant),(pe spatele buletinului scrie resedinta).Am sunat la firme care se ocupa cu intermedieri acte auto si mi-au spus ca nu se poate.OUG 195/2002 actualizat in 2013,la articolul 13,alineatul(1) spune " Autovehiculele, cu excepția mopedelor și a troleibuzelor, precum și remorcile se înmatriculează permanent sau temporar la autoritatea competentă în a cărei rază teritorială proprietarii își au domiciliul, reședința ori sediul, în condițiile stabilite prin reglementările în vigoare.De ce mi se refuza inmatricularea ?

Alte discuții în legătură

Inscrierea unui autoturism Pacepa Pacepa Salut. Sant cetatean roman cu domiciliul stabil in strainatate. Doresc sa cumpar un autoturism in Ro . Pot sa il inscriu pe numele meu??Nu mai am buletin(pt ca ... (vezi toată discuția)
Impozit autoturism Darrow Darrow Buna ziua! Am vazut un topic deschis in 2012, cumva pe acelasi subiect, dar nu sunt foarte lamurit. Tatal meu, domiciliat in romania, cu resedinta ... (vezi toată discuția)
Licitatie paby paby Daca licitatia a fost organizata pentru ocuparea unui spatiu , in vederea amplasarii de rulote auto pentru alimentatie publica , la incheierea contractului de ... (vezi toată discuția)