avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Linia de finantare 2.2
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Linia de finantare 2.2

Buna ziua,

Pentru aceasta linie de finantare de pana la 1 milion EURO, legat de conditia numarului minim de 3 angajati din anul anterior, acestia trebuie sa fie toti angajati cu norma intreaga, sau se accepta si norma partiala de lucru?

A doua intrebare este legata de sediul firmei si de punctul de lucru. Daca firma are sediul in Bucuresti (fara activitate), dar punctul de lucru in Brasov, este eligibila pentru finantare pentru 2.2?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MARKETING DEVELOPMENT , Consultant credite si finantari 19:48, 20 Februarie 2017
Numarul mediu salariati este cel reflectat in situatiile financiare anuale incheiate la 31.12.2016 (formular F30).
Daca locul de implementare este punctul de lucru din Brasov, conditia de eligibilitate se considera indeplinita.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre salariul mediu pe unitate la nastere Mabel Mabel Buna ziua! Am o serie de nelamuriri referitoare la acordarea acestui bonus... Daca societatea la care lucrez are atat angajati cu norma intreaga cat si cu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu timp partial calinoiualexandru calinoiualexandru Cum se calculeaza valoarea unui punct de pensie pentru un angajat cu mai multe contracte de munca cu timp partial si care este influienta unui astfel de ... (vezi toată discuția)
Nr mediu salariati ContSters338232 ContSters338232 Stie cineva, exista posibilitatea sa extrag cu ajutorul REVISALULUi nr. mediu de angajati pe anul 2014, de exemplu? Are programul vreo functie (ascunsa pe ... (vezi toată discuția)