avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata partiala

Sint nascuta in luna martie 1958.Am o vechime in munca de 32 ani.In prezent sint in pensie de boala si vreau sa intreb daca pot sa ies la pensie anticipata.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:01, 20 Februarie 2017
Nu.
De la pensie de invaliditate se poate trece doar la cea de limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare limita varsta marina_karina1957 marina_karina1957 nascuta in 1957 09-14 in prezent pensionata pe caz de boala gr2 .Intrebare;am vechime de 32 de ani din care 4ani si 11 luni in gr2 de munca. si cu ce punctaj ... (vezi toată discuția)
Bună seara!tatăl meu este pensionat pe caz de boala din anul ... Monica 15 Monica 15 Bună seara!Tatăl meu este pensionat pe caz de boala din anul 2011,cu o vechime de 32 de ani și 10 luni.Perioada de pensie pe caz de boala se adaugă la ... (vezi toată discuția)
Pensionare la limita de varsta diana_ana_mihaela diana_ana_mihaela Mama mea este nascuta pe 02.08.1959....Vechime efectiva: 17 ani 5 luni si 9 zile...pe toata perioada serviciului a beneficiat de grupa a II-a...Mai concret ea ... (vezi toată discuția)