Niculescugh a scris:
mi s-a spus ce imi trebuie un vagon de acte si aprobari de la vestitul Radet pentru simplul fapt ca pun un dop pe teava de alimentare a caloriferul .
Daca nu imi aproba centrala termica imi pun calorifere electrice sau panouri solare, etc. dar nu mai vreau Radet.
Nu este chiar atat de simplu
Trebuie sa constientizati ca fiecare instalatie de caldura este special proiectata si construita pentru a asigura alimentarea unui numar de consumatori cu agent termic care sa intruneasca conditiile legal prevazute=presiune,caldura,etc
In momentul in care unul sau mai multi consumatori se debranseaza de la sistemul centralizat de alimentare cu utilitati ,la nivelul punctului termic,se realizeaza o modificare importanta a volumului de agent termic
Prin debransarea individuala se produce si modificarea SET
SET-ul reprezinta criteriul de repartizare a cheltuielilor de incalzire intre diferite cladiri racordate la aceeasi sursa de caldura,respectiv in cazul inlocuirii unor corpuri de incalzire cu ocazia reabilitarii termice a instalatiei de incalzire interioare a unui apartament/imobil de locuit in comun
Prin debransarea de la sistemul centralizat de alimentare cu agent termic se modifica la nivelul asociatiei suprafata radianta iar la nivelul CET-ului cantitatea de agent termic necesara
Puteti utiliza inclusiv panouri radiante