avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sechestru ordin judecatoresc mobil
Discuție deschisă în Executare silită

sechestru ordin judecatoresc mobil

buna seara! daca am pus sechestru pe un automobil de catre un executor judecatoresc si intre timp am adus un alt automobil din germania, daca il inregistrez pe numele meu in vederea vanzarii catre un parinte se pune sechestru si pe acesta din urma? va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2017
dicoflenac, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters416386 , utilizator 09:28, 23 Februarie 2017
Depinde de suma pe care o datorati.Daca executorul considera ca valoarea automobilului sechestrat acopera valoarea debitul datorat, posibil ca nu va mai sechestra si alte bunuri.
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2017
ContSters416386, utilizator
ce m`ar interesa pe mine e ca pot vinde a2a masina? adica sa o inregistrez pe numele meu timp de 10 minute si sa o vand dupa aia sau automat cei de la finante pun sechestru pe ea?
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2017
dicoflenac, utilizator
Incercarea moarte n-are! Eu zic ca 99% puteti face tranzactia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita: poprire pe salariu keops_mic keops_mic Buna ziua, Datele problemei: - fratele meu si inca o persoana in urma unui proces trebuia sa platesca o suma unei firme prin 2011 - firma in 2013 i-a dat ... (vezi toată discuția)
Primire executare silita elena1986 elena1986 As avea nevoie de un raspuns cat mai rapid! am facut un credit pentru cineva acum ceva timp (aproximativ 2 ani), si de curand am primit acasa scrisoare ca sunt ... (vezi toată discuția)
Sechestru auto CHMarius CHMarius Buna ziua, Figurez cu o datorie mai veche la un magazin de piese auto,iar acum am primit un \\" Dosar executional \\" prin care se anunta faptul ca masina ... (vezi toată discuția)