avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mandat european
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mandat european

Buna seara ,
Sint retinuta in UK , in urma unui mandat european de arestare , cu bratara la picior si sa nu parasesc domiciliul intre 11 pm and 5 am.Si de asemenea, sa nu parasesc UK. In cazul in care se adopta legea gratierii , as putea beneficia de ea?Si daca doresc sa ma reintorc acum in ro , sint inca in proces cu ei , buletinul meu retinut e politie nu se mai stie unde e ,ei spun ca l-au trimis la ambasada Romaniei, ambasada spune ca nu e la ei , si tot asa.Sint in stand by.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Extrădare Kayak Kayak Am 3 dosare pe rol în Romania și am părăsit țara înainte să mi se emită mandat internațional . Deci am trecut legal vama . Am fost găsit in UK , ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În 2019 am fost implicat într-un scandal cu niște ... 22mada33 22mada33 Buna,ma adresez cu o intrebare! În 2019 am fost implicat într-un scandal cu niște englezi și am fost arestat 24h eu și încă 2 baieti pentru violenta ... (vezi toată discuția)
Citatie pentru o amenda si puncte scazute la licenta de conducator auto Lucius213 Lucius213 Buna ziua, am fost oprit de politie in Anglia si nu aveam datele la mine permis , asigurare a masinii certificat de verificare etc .. masina fiind imobilizata, ... (vezi toată discuția)