avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! În 2019 am fost implicat într-un scandal ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! În 2019 am fost implicat într-un scandal cu niște ...

Buna,ma adresez cu o intrebare! În 2019 am fost implicat într-un scandal cu niște englezi și am fost arestat 24h eu și încă 2 baieti pentru violenta nimic alt ceva. După 2 luni am fost chemati din nou pemtru declarații asta fiind în OCT.2019. Iar în Feb.2020 un ofițer ne spune ca trebuie sa ne prezentam la proces dar eu nu mam prezentat. Motivul?Fiind în România. Problema este ca dacă ma întorc în UK ma poate aresta?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2024
22mada33, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:18, 15 Februarie 2024
Buna, problema e ca daca este nevoie de prezenta dvs acolo, se emite mandat european de arestare, si va trimite din RO in UK.
Nu am primit nimic pana acum și au trecut 4 ani. Se poate sa fi terminat în lipsa mea dosarul?

trandafir2 a scris:

Buna, problema e ca daca este nevoie de prezenta dvs acolo, se emite mandat european de arestare, si va trimite din RO in UK.

Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2024
22mada33, utilizator
Se poate sa fi terminat în lipsa dvs dosarul. La fel cum, se poate sa nu se fi terminat în lipsa dvs dosarul.
Conteaza si ce se intelege prin „terminat dosarul”. O clasare, o condamnare urmata de emiterea unui mandat, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal Ionut22894 Ionut22894 Buna. Am fost oprit in trafic .. De 3 ori mi s\'a facut dosar penal de fiecare data nu m\'am prezentat la tribunal am plecat din ro.. Intratimp mi\'sa emis un ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna cruceruvalentin cruceruvalentin Ma numesc Valentin.. povestea mea..in luna martie sotia (fosta am div) custodie comuna la cei 2 copii dar am locuit impreuna,revin in martie sotia a plecat in ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la proces, mandat de aducere john9090 john9090 Buna Ziua Am un proces penal pe rol cu infractiuni la regimul circulatiei rutiere. Deoarece sunt plecat din tara de mai bine de un an, a durat mai bine de ... (vezi toată discuția)