avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Buna. Am fost oprit in trafic .. De 3 ori mi s'a facut dosar penal de fiecare data nu m'am prezentat la tribunal am plecat din ro.. Intratimp mi'sa emis un mandat european de arestare fiind deja condamnat. In franta am fost retinut 24h dupa care am fost judecat si pus in libertate. La a doua infatisare am fost amanat ce o sa se intample pana la urma? Am un an jumate de cand sunt in franta lucrez angajat.
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 16:55, 13 Martie 2020
Dacă ați fost condamnat definitiv urmează să fiți încarcerat, dacă pedeapsa nu e cu suspendare. Dacă o țineți așa aveți viitorul ”înzăbrelit” în față.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolvare speta sweet_angell sweet_angell Buna ziua. Am de comentat o speta, ma poate ajuta cineva? Va rog tare mult! Executarea mandatului european de arestare. Amanarea predarii persoanei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sotul meu este arestat in germania,in baza unui mandat ... Vassy10 Vassy10 Buna ziua! Sotul meu este arestat in Germania,in baza unui mandat european de arestare preventiva, emis in Ro. Are aproximativ 57 de zile de detentie si desi ... (vezi toată discuția)
Mandatul european catalina1992 catalina1992 in cat timp persoanele fugite (care se sustrag de la pedeapsa de 4ani pt trafic de droguri de mare risc dupa sentita data de inalta curte de casatie si ... (vezi toată discuția)