avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Sotul meu este arestat in Germania,in baza ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Sotul meu este arestat in Germania,in baza unui mandat ...

Buna ziua! Sotul meu este arestat in Germania,in baza unui mandat european de arestare preventiva, emis in Ro. Are aproximativ 57 de zile de detentie si desi i-am angajat un avocat, acesta ma amana de pe o zi pe alta, nu imi ofera informatii legate de extradare si imi promite sa va incerca sa il elibereze...
Acum curiozitatea mea este cand va incerca sa il elibereze tinand cont ca in curand se implineste termenul maxim ptr extradare, sau daca este posibil sa fie eliberat? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:09, 7 Iulie 2021
Este posibil orice.
Nu este deloc ușor sa pui în libertate o persoana încarcerata.

Claudiu Lascoschi
BUCUREȘTI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extradat in germania, familia nu stie nimic de el! MariucaT MariucaT Buna seara, Fratele meu a fost retinut conform unui mandat european de arestare, a petrecut trei saptamani in arestul politiei in Bucuresti si apoi ... (vezi toată discuția)
Intreruperea prescriptiei executarii pedepsei mai opereaza cand condamnatul a fost pus in libertate? avav avav Buna seara, dragi colegi. Am o speta tare incurcata in penal, mai exact pe prescriptia executarii pedepsei. Iata cum sta situatia: in anul 2001, se judeca si ... (vezi toată discuția)
Arest la domiciliu verso arest preventiv.deducerea pedepsei CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Are cineva un precedent favorabil in sensul ca arestul domiciliar ( arestul executatat la domiciliu) se deduce din pedeapsa aplicata din considerentul ca, este ... (vezi toată discuția)