avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Extrădare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Extrădare

Am 3 dosare pe rol în Romania și am părăsit țara înainte să mi se emită mandat internațional . Deci am trecut legal vama . Am fost găsit in UK , arestat timp de o săptămâna după care am fost eliberat pe cauțiune cu trei condiții : sa plătesc 1000£ , sa las buletinul la Curtea de Apel și să port brățară electronică . La prima ședință din proces nu am avut avocat deoarece nu făcusem o aplicație Legal Aid cum e la ei că sa plătească statul avocatul din oficiu . Am cerut o amânare mi s-a dat iar pe data de 24 ianuarie am următorul proces . Din nou nu am avocat pentru că am făcut aplicația și a fost respinsa exact cu câteva zile înainte deoarece au nevoie de mai multe acte precum că nu sunt in stare sa plătesc un avocat și nu mai am timp sa fac alta și ca să iau un avocat mi s-au cerut 1500 lire. Întrebarea mea este daca de data asta decid să mă trimită în Romania , și mai mult că sigur asta o sa se întâmple este posibil să mă aresteze atunci pe loc , direct din instanta ? Și tot atunci îmi returnează și cauțiunea ? Mulțumesc frumos .

Alte discuții în legătură

probleme penale in anglia popa89 popa89 buna ziua, va rog sa-mi explicati si mie o situatie! prietenul meu a fost arestat acum jumatate de an in anglia pentru o bacnota de 100 de ruble gasita asupra ... (vezi toată discuția)
Intelegere amiabila pentru infractiunea de loviri si alte violente Anitaaaa Anitaaaa sotul meu a fost condamnat la un an de inchisoare!din asta un an fost o coada de 6 luni!Coada a avut-o pentru lovire si alte violente si l-au prins intre timp ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! am și eu o întrebare...soțul meu a fost condamnat ... RatZ3038 RatZ3038 Bună seara ! Am și eu o întrebare...Soțul Meu a fost condamnat la 8 luni de închisoare în România! Noi aflându-ne acum în uk ! Am făcut toate ... (vezi toată discuția)