avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Notificare refuz factura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Notificare refuz factura

Buna ziua. Am sa va expun situatia pe scurt: firma de salubritate dintr-o localitate a judetului Cluj emite facturi desi nu a ridicat gunoiul de multa vreme.Concret, desi in lunile noiembrie si decembrie a ridicat gunoiul de doua ori, a facturat exact aceeasi suma pe care o factura cand ridica gunoiul de trei ori pe luna. In luna ianuarie nu a ridicat gunoiul nici macar o singura data si totusi a facturat si aceasta luna. Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de notificare de refuzare/stornare a facturii, intrucat nu suntem de acord sa o platim. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MSandaC , utilizator 21:17, 27 Februarie 2017
Catre Salubritatea SRL

Subscrisa Asociatia de proprietari , persoana juridica romana, cu sediul social situat in str. ...........nr. ....., bloc......., cod postal .........., loc. , CUI ................., prin reprezentant legal dl. ...................... pentru nerespectarea obligatiilor prevazute in contractul de prestari servicii nr.... din ....va notificam prin prezenta refuzul la plata a urmatoarelor facturi:
nr .......din......, luna noiembrie 2016
nr........din ..... , luna decembrie 2016
nr........din ..... , luna ianuarie 2017

Conform prevederilor art. ......din contractul sus mentionat, Salubritatea SRL avea obligatia sa ridice gunoiul (resturi menajere) de 3 ori pe luna.

In lunile decembrie si noiembrie 2016 gunoiul a fost ridicat de cate 2 ori iar in luna ianuarie 2017 nu a fost ridicat deloc.
Va rugam sa refaceti facturile in conformitate cu serviciile prestate in realitate.

Data ......................

Presedinte
................
(nume,prenume, stampila)

Daca aveti in contract ceva despre modalitatea de facturare bagati si articolul respectiv.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu rezilierea unui contract de salubritate. ce mă sfătuiți să fac? Dragos GNZ Dragos GNZ Buna seara. Am urmatoarea problema cu Societatea de Salubritate din orasul Vaslui. In ianuarie 2017 am incheiat un contract pe persoana fizica pentru ridicarea ... (vezi toată discuția)
Putem forta primaria sa schimbe firma de salubritate? alinvlasin alinvlasin Buna ziua, locuiesc in Floresti (jud Cluj) si avem o problema grava cu firma de colectare deseuri menajere [editat], de vreo cateva luni se ridica gunoiul doar ... (vezi toată discuția)
Ridicare deseuri Balkrisz Balkrisz Buna ziua. Recent s-a schimbat contractul cu firma care ridica deseurile in satul nostru. De acum incolo va ridica numai deseurile reciclabile partial (ex fara ... (vezi toată discuția)