avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Putem forta primaria sa schimbe firma de salubritate?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Putem forta primaria sa schimbe firma de salubritate?

Buna ziua, locuiesc in Floresti (jud Cluj) si avem o problema grava cu firma de colectare deseuri menajere [editat], de vreo cateva luni se ridica gunoiul doar o data pe luna (pe cand in contractul dintre Asociatia de proprietari si firma de salubritate scrie ca ar trebui sa ridice gunoiul de 2 ori pe saptamana).
Este vreo modalitate prin care putem forta primaria sa schimbe aceasta firma de salubritate?

[mesaj editat - 2.14 din regulament]
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Taxa salubrizare aliice aliice primaria comunei unde locuiesc a facut un contract cu o firma de salubrizare pentru adunarea deseurilor menajere de la fiecare imobil al comunei. Pentru acest ... (vezi toată discuția)
Notificare refuz factura MSandaC MSandaC Buna ziua. Am sa va expun situatia pe scurt: firma de salubritate dintr-o localitate a judetului Cluj emite facturi desi nu a ridicat gunoiul de multa ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unui contract de prestari servicii simora84 simora84 Buna ziua, am apelat la acest forum pt a gasi o solutie in rezolvarea problemei pe care o am cu firma de salubritate cu care am contract de prestari servicii, ... (vezi toată discuția)